Cookie policy (Süti szabályzat)

Cookie-kat (sütiket) használunk az oldalunk megfelelő működésének biztosításához, a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi média funkciók felkínálásához és az oldalunk látogatottságának elemzéséhez. Oldalhasználattal kapcsolatos információkat is megosztunk a közösségi média területén tevékenykedő, a hirdetési és elemzési szolgáltatásokat nyújtó partnereinkkel.

Összes süti elfogadása Összes süti elutasítása Sütik beállításai...

Sütik beállításai…

i
Sütikkel kapcsolatos adatvédelmi információk:
Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. További részletekért vagy az alapértelmezett beállítások módosításához kattintson a különböző kategóriák fejlécére. Tudnia kell azonban, hogy néhány süti típus blokkolása érintheti az oldal használatának élményét és az általunk kínált szolgáltatásokat.
i
Strictly necessary cookies:
always active
These are cookies that are required for the operation of our Site. These necessary cookies enable core functionality, such as security, network management and accessibility.
i
Performance cookies:
These allow us to recognise and count the number of visitors and to see how visitors move around our Site when they are using it. This helps us to improve the way our Site works, for example, by ensuring that users are finding what they are looking for easily.
Összes süti elfogadása Confirm

Receptek


Rozmaringos burgonyaszeletek


8 adag

30 perc

könnyű

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb burgonya
  • növényi olaj
  • friss rozmaringlevelek
  • 2 gerezd fokhagyma, nagyon vékony szeletekre vágva (opcionális)

Elkészítés:

  1. Vágja fel a burgonyát héjastól körülbelül 1 cm vastag szeletekre.
  2. Tegye a burgonyaszeleteket egy hideg, sós vízzel teli lábasba, majd melegítse forrásig. Hagyja forrni 3 percig, majd szűrje le. Hagyja kihűlni a burgonyaszeleteket.
  3. Kenje meg a szeleteket egy kis olajjal, majd süsse mindkét oldalán, amíg aranybarna nem lesz és egy kicsit oda nem kap. Szedje ki a burgonyaszeleteket egy tálba és szórja meg a finomra vágott rozmaringgal és a nagyon vékony szeletekre vágott fokhagymával (opcionális). Locsolja meg még egy kis olajjal és ízlés szerint sózza. Fogyaszthatja húsétel mellé köretként vagy salátával főételként.
?GYIK