Cookie policy (Süti szabályzat)

Cookie-kat (sütiket) használunk az oldalunk megfelelő működésének biztosításához, a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi média funkciók felkínálásához és az oldalunk látogatottságának elemzéséhez. Oldalhasználattal kapcsolatos információkat is megosztunk a közösségi média területén tevékenykedő, a hirdetési és elemzési szolgáltatásokat nyújtó partnereinkkel.

Összes süti elfogadása Összes süti elutasítása Sütik beállításai...

Sütik beállításai…

i
Sütikkel kapcsolatos adatvédelmi információk:
Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. További részletekért vagy az alapértelmezett beállítások módosításához kattintson a különböző kategóriák fejlécére. Tudnia kell azonban, hogy néhány süti típus blokkolása érintheti az oldal használatának élményét és az általunk kínált szolgáltatásokat.
i
Strictly necessary cookies:
always active
These are cookies that are required for the operation of our Site. These necessary cookies enable core functionality, such as security, network management and accessibility.
i
Performance cookies:
These allow us to recognise and count the number of visitors and to see how visitors move around our Site when they are using it. This helps us to improve the way our Site works, for example, by ensuring that users are finding what they are looking for easily.
Összes süti elfogadása Confirm

Receptek


Fehér halfilé kuszkusszal


2 adag

30 perc

könnyű

Hozzávalók:

  • 2 halfilé fehér húsú halból (bármilyen fajta lehet, ami könnyen beszerezhető vagy amilyet szeret)
  • 1 citrom
  • egy kisebb csokor bazsalikom
  • 200 g koktélparadicsom
  • 100 g kuszkusz
  • 2 evőkanál (balzsam)ecet
  • 2 evőkanál növényi olaj
  • ½ uborka
  • 2 evőkanál magozott fekete vagy zöld olívabogyó
  • só, bors

Elkészítés:

  1. Tegye a halfiléket külön-külön alufóliára. Sózza-borsozza a halszeleteket, majd locsolja meg egy fél citrom levével és szórja meg a bazsalikom felével.
  2. Vágjon félbe 4 db koktélparadicsomot és rendezze el őket a halszeletek körül. Egy-egy darab alufóliával takarja be mindkét halszeletet, majd hajtsa be a fólia széleit, és formázzon batyut belőle. Süsse 15-18 percig, amíg a fólia meg nem emelkedik.
  3. Amíg a halszeletek sülnek, öntse le a kuszkuszt 100 ml forrásban lévő vízzel, fedje le és hagyja duzzadni 5 percig.
  4. Vágja fel a többi paradicsomot és keverje a kuszkuszhoz, majd adja hozzá a kockára vágott uborkát, a maradék bazsalikomot, a citrom másik felének levét és az olívabogyókat. Keverje hozzá az ecetet és az olajat. Sózza, borsozza, és tálalja a kuszkuszt a megsült hallal.
?GYIK